Har du smagt danskvand med alkohol?

Danskvand med alkohol og naturlige aromaer. Ja, det er faktisk så simpelt - og det som vi, hos DAN:SK, producerer og lever af er resultatet af de drikkevarer som DAN:SK tilbyder.

Nu tænker du måske, at det lyder en smule kedeligt? Men det lover vi dig, at det ikke er. DAN:SK er nemlig bare et simpelt alternativ, der passer perfekt til sociale arrangementer. Eller en solnedgang på stranden. Eller en aften i sommerhuset.

Ja, en kold DAN:SK passer faktisk til alt. Vi har virkelig gjort os umage for at udvikle nogle lækre smage til dig, så vi håber du vil nyde vores lækre alkoholiske drik til din næste sociale sammenkomst.

Smag
Se vores drinks

Fordele ved danskvand med alkohol

Uden at lyde for pralende, må vi indrømme, at der er flere goder ved denne forfriskende drink bestående af danskvand, alkohol og dejlig smag. Som vi sagde før, er det faktisk ret simpelt. Danskvand. Alkohol. Og naturlig aromaer. Faktisk er det så simpelt, at der i én dåse er 4% alkohol og under 70 kalorier. Du hørte helt rigtig. Under 70 kalorier!

Vi mener selv, at vores danskvand med alkohol er ret lækker, men som ægte inkarnerede danskere, er vi ret ydmyge omkring det.

Drinks med danskvand
Udvalg fra RTD

Forfriskende drikkevarer tilgængelige i hele landet

Du kan finde vores forskellige varianter af danskvand med alkohol på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Ja, de er faktisk tilgængelige i hele landet, så der er ingen undskyldning! Find os i din lokale, MENY, Føtex Food, 7-Eleven, alle Q8 tankstationer, INCO og mange flere steder - se alle steder her.

Vi vil også opfordre dig til, at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ja, nyhedsbreve kan være kedelige. Det lover vi, at vores ikke er. Tilmelder du dig, vil du modtage beskeder om forskellige events, playlister, nye produkter og meget mere. Og du vil helt bestemt gerne modtage vores playlister - de matcher vores produkter herligt. Nyd en kold DAN:SK og lyt til vores playlister - de passer perfekt i baggrunden til diverse sociale arrangementer. Vil du vide mere?

Så kig med på vores Instagram.