Skal du bruge firmagaver?

Firmagaven er ofte svær at ramme plet med. Så står du og mangler ideer, så lad os inspirere dig og frygt ej. Vi kan nemlig hjælpe dig med at få styr på firmagaverne i god tid, og derved kan du undgå stressen.

Smag
Se vores drinks
Udvalg fra RTD

Et lettere alternativ

Hos DAN:SK har vi samlet en række forskellige firmagaver, der er ideelle til den perfekte firmagave.

I sådan en gave vil du finde vores læskende produkter. Vores udvalg spænder over tre varianter; Hyben & Timian, Pære & Orangeblomst og Ribs & Ingefær. De kan peppe alle sociale sammenhænge en smule op, men også nydes i ro og mag.

Til de helt konkrete facts, kan vi tilføje at der i en dåse er 4% alkohol og under 90 kalorier. Det er noget de fleste som regel er ret glade for at læse, og faktisk er vi også ret stolte af det selv.

Vores produkter er designet ud fra et skandinavisk og nordisk minimalistisk design. Og ikke nok med det - ja, så smager de også rigtig godt.

Ja, vores firmagave er, hvis vi selv skal sige det, faktisk en ret god gave.

Drinks med danskvand

Tilpassede firmagaver til enhver lejlighed

Du kan måske allerede mærke at overskuddet kommer snigende, ved tanken om, at du har fundet den helt rette firmagave til dine ansatte? Det er nemlig netop det, vi gerne vil. At mindske stressen og booste overskuddet.

Vores firmagaver kommer i forskellige størrelser, om det så er firmagaven til den helt store pris, eller blot den lille gave. Ja, vi kan hjælpe med det hele! Desuden er vores produkter et lækkert og friskt alternativ til de klassiske firmagaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den helt rette firmagave, der passer til netop din virksomhed.