Nyd lækre drinks med danskvand

Iskolde og forfriskende drinks med danskvand på en varm sommerdag. Eller bare iskolde og forfriskende drinks på en hvilken som helst dag. Det er noget vi kan lide.

Hvad vi også kan lide er et friskt og lettere alternativ til mange sukkerholdige drinks. Derfor har vi udviklet DAN:SK.

DAN:SK er drinks med danskvand. Måske du nu sidder og tænker, at det lyder simpelt. I så fald har du helt ret. Det er simpelt. Vi er faktisk ret simple. Så simple, at du i én dåse får lige netop 4% alkohol, under 70 kalorier og naturlige smage.

Vores drinks med danskvand passer perfekt til sociale arrangementer. Fester, fødselsdage, festivaler, receptioner – you name it. Faktisk har vi udviklet vores skønne drink med det formål at skabe en forfriskende alkoholisk drik, der er perfekt at nyde i alle hyggelige sociale sammenhænge.

Smag
Drinks med danskvand
Udvalg fra RTD

Drinks til enhver smag

Skal vi være ærlige, er vi ret stolte af vores produkter. Faktisk synes vi, at de smager virkelig godt. Og så er de også ret flotte. Ja, det er klart, tænker du måske. Det er trods alt os, der har lavet dem. Men vi synes, at du burde smage dem.

Måske du bliver lige så vild med vores drinks, som vi allerede er.

DAN:SK fås i tre varianter. Er du til et syrligt indspark med noter af ingefær bør du prøve vores variant med Ribs & Ingefær. Skal din drink med danskvand derimod være frugtig og forfriskende, tror vi at vores Pære & Orangeblomst er lige dig. Er du frisk på en ny og spændende smagskombination? Så foreslår vi, at du slukker tørsten i vores tørre men friske Hyben & Timian, der som navnet antyder - ja, du gættede rigtigt! Smager af hyben med et hint af timian. Med andre ord er der noget til enhver smag i vores tre drinks med danskvand.

Se vores drinks

Hold dig opdateret i vores lille univers

DAN:SK er dansk og vores produkter udvikles og tappes i Danmark. Vores drinks med alkohol og danskvand forhandles på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Skal festen spices op finder du os blandt andet på hylderne i din lokale MENY, Føtex Food, 7-Eleven, alle Q8 tankstationer, INCO og mange flere steder. Vi håber, at vi har vækket blot en lille snert af nysgerrighed i dig. At du har lyst til at lære os lidt bedre at kende, og vi måske en dag kan gå hen og blive rigtig fine venner.

Så imens du alligevel sidder med tommelfingeren solidt plantet på din telefon og endnu engang scroller dit Instagram feed igennem. Ja, vi ved du gør det, don't we all? Så synes vi, at du skal svinge forbi vores Instagram, hvor vi har skabt et lille rum med alt det bedste fra vores univers af drinks med danskvand. Kan du ikke få nok og har du lyst til at hænge ud lidt længere? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev. Og ja, vi ved det godt. Nyhedsbreve kan være kedelige. Men ikke vores. Vi lover kun at sende nyhedsbreve om events, nye produkter, playlister og meget mere. Så bliv i loopet og skriv dig op allerede nu. Det skal nok blive godt. Det lover vi. Trænger tørsten på, så dyk ned i vores udvalg her eller find mere inspiration på vores Instagram.